mandag 8. februar 2010

Forbasket!

Jeg vil ikke være meg akkurat nå! :( Har så vondt i ei tann.. jeg vet dette er noe jeg burde ha fikset for mange år siden, derfor har jeg grudd meg i mange år også.. Kjenner panikken tar meg.. Forrige gang jeg var til tannlegen var jeg høygravid med David og måtte slipe en tann uten bedøvelse.. Det var ikke så veldig vondt men så skummelt at jeg var hysterisk!
Hvordan blir det å skal skjære i tannkjøtt og knuse en tann og ta ut? Må selvfølgelig ha bedøvelse, men håper smertene forsvinner av seg selv... ;) "akutt" time litt over to..

Oppdatering:

Det gikk ikke så bra til tannlegen i dag..Måtte ta røntgen også.. Det sies jo at det kan være skadelig for fosteret. Fikk på meg en svær lang kjolelignende sak som var så tung at jeg ikke kom meg opp av stolen på egenhånd. Håper det ikke har noe og si. Det er jo mange som sier at stråling fra en flytur er mer skadelig enn røntgen.. følte meg bare ikke som ei spesielt god mor der jeg satt.
Det var selvfølgelig noe kompliserte greier. Tannen må mest sannsynlig opereres ut og to tenner er ødelagt fordi visdomstannen har ikke plass til å komme opp, og den komme skjevt. I morgen skal tannlegen prøve å fjerne deler av den ødelagte visdomstanna for å komme til tannen ved siden, så hun får fikset den. Da blir det både bedøvelse og fylling. Det er ikke akkurat noe annet alternativ da.. Har hatt så vondt i dag at jeg går helt i meg sjøl.. takler den bare ikke.
Så derfor tok jeg nå min tredje ibux også. Heller ikke bra for fosteret.
Får håpe det blir en ekstra ul om noen uker.. hadde vært fint og sett at alt står bra til iallefall.

Og nå flyr tusenlappene ut av vinduet..enda verre.. lånte tusenlapper. Nav er som vanlig tregt ute og får ikke utbetaling før ut i mars. Hurra.

5 kommentarer:

 1. Lykke tell! Det går nok bra. Du e heldig som får gratis tannlege hvertfall, hihi. Det e så dyyrt. Klem AK

  SvarSlett
 2. Eg får da ikke gratis tannlege :p
  Og det gikk ikke spesielt bra.. ska prøv å fiks det imårra men det e ikke sekkert det bi bra.. bi rundt 2000,- det. Så en antibiotika kur.. Og funka det ikke må eg tel Bodø og operer ut.. sviiiiindyrt :(

  SvarSlett
 3. Leser egentlig alt mulig så lenge det er nogenlunde forståelig og interessant ;) Tusen HJERTELIG takk for to kjempefine blogger! Tror jeg må følge deg også, jeg :D

  SvarSlett
 4. Meen, eg trudd det va gratis for gravide? Så teit da. Huff, tannlege e så dyrt ! Håp det går bra me deg no da :)

  SvarSlett
 5. Hehe nei det e ikke det, va det før i tia, og får redusert pris før å få nå sånn fluor greiser på vess du ha kasta opp mye ellernå :P
  Har heldigvis en kommunal tannlege.. tru kor dyrt det hadde bitt privat :P

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...