torsdag 4. februar 2010

Gravid.


David skal bli storebror! :)
Har lenge tenkt å skrive om svangerskapet og hvordan det har vært.
I dag var vi alle sammen på ordinær ultralyd og så lillerusket vårt! Alt så veldig fint, fikk kikket ekstra på hjertet og årer rundt så er veldig betrygga her jeg sitter. Jordmoren som gjorde undersøkelsen kunne ikke finne noe pung, men ville ikke si sikkert at det er ei jente i magen. Blir veldig spennende og se! :) Følelsen har vært gutt hele veien og vi har tilogmed et navn vi kanskje tenkte vi skulle begynne å bruke i dag.
Sidsel satt på venterommet og passet en stakkars pjusken gutt, hun kjenner jordmoren rimelig godt så da måtte hun få komme inn og se også. David så heller oppgitt ut når han så sitt lillesøsken på skjermen ;)
Har satt lenge i kveld og sett på ul-bilder fra David.. munnen, nesa og haken er prikk like faktisk.

Er forresten 18 + 3 på vei i dag, med termin 6. Juli. Pappa Morten kjente veldig tydelige spark for tre dager siden og kjente det igjen i går også. Det er tydelig at lillen begynner å bli sterkere.

Må få sagt TUSEN TAKK til Morten som har hjelpet meg med å fikse layouten og småstæsj på bloggen, dette blir bra! :)

Er enda litt syk, og veldig sliten, det sitter veldig i kroppen og har problemer med pusten. Blir trist og lei av å ikke kan sove normalt og ha vondt overalt hele tiden. Har også veldig plager med hodepine, usikkert på om det er nakken eller svangerskapshodepine.

David har to (ENORME) jeksler på vei. Det er vondt og han har mye feber. Her gis paracet etter behov, og måles i stumpen regelmessig. Han er kjempeflink å spise og drikke masse vann så det er bare for oss og holde ut til tenna kommer.

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med lillebrøster som kanskje er en lillesøster, og gratulerer med offelntliggjørelsen! ;) Og gratulerer med stilig ny blogg-layout! Liker den!
  Jeksler er forferdelig!! Isak fikk tannfrembrudd (flere jeksler samtidig) samtidig med omgangen og forkjølelse. Oppkast og diare, ødelagt vaskemaskin, tett nese, null matinntak. Det har heldigvis gått over, JIPPI! Måtte han bli tenåring før han får flere tenner nå, hahaha! Heldigvis blir det en pause før de større jekslene kommer!

  SvarSlett
 2. Gratulerer!! Så spennende da :) Og så fin layouten på bloggen ble. God bedring til både deg og David!

  SvarSlett
 3. Hmm.. husker ikke helt hvor mange. Men han har fått/holder på å få 4 jeksler på nær tid nå. 2 samtidig hvor den ene absolutt ikke har tenkt å skynde seg ut, men heller stå å presse sånn at han er hoven!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...