torsdag 25. mars 2010

Snart kommer David hjem.

Mårrakos med litt varm melk.
Vi måtte faktisk vekke han kvart over ni idag,
det er sjelden han sover så lenge!

Han er ute og går tur og leker ute i snøen med en koselig dame som heter Inger. Inger møtte vi igjennom Homestart, et tilbud de fleste kommuner i Norge har. De tilbyr avlastning på fire timer i uken, der en selv bestemmer hva disse timene skal brukes til. Noen ganger er jeg med ut, andre ganger sover jeg ut etter en lang natt med mareritt. Det viktigste for meg og for Morten er at David får være ute og kose seg og bekkenet mitt får hvile.
Nå har påskeværet kommet for fullt og det er muligheter for at jeg og David kan være litt ute på altanen, så den måkte gutta forrige helg. Synes det er så viktig at han får mulighet til å være ute selv om jeg ikke kommer meg ned trappene med han og han ikke har begynt i barnehage enda.
Får vite om vi får barnehageplass kanskje om to uker? Det er veldig spennende for det kommer til å avgjøre mye framover. Kanskje må en dagmamma vurderes..?
Det er ikke slik at David er så enormt krevende på noen plan, det er bare at han er en nysgjerrig liten sjel som kan kjede seg lett hvis vi skulle være inne en hel dag. Det må liksom skje noe hver dag for at det skal være en fin dag, det er jeg enig i. Da sover han også bedre og er mer uthvilt neste dag.

1 kommentar:

  1. For et fint opplegg:) Får håpe at han får barnehageplass, det er viktig at du får tatt det med ro... Vet selv at det ikke er så lett og gikk mye med dårlig samvittighet ovenfor Andreas da jeg var høygravid og ubrukelig... Tenkte også at det var lurt å få han i barnehage før fødselen, slik at han ikke skulle føle at han måtte begynne i barnehage fordi det kom en ny bebi.
    Huff, tror mammarollen kommer med dårlig samvittighet som vedlegg..

    Ønsker dere en god helg:)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...