onsdag 28. april 2010

Å planlegge og handle på forskudd.

Når en er en ordensperson, som liker å ha kontroll og oversikt så kommer mange nye ideer hele tiden for hvordan finne best mulige løsninger og ikke bekymre seg for mye over framtiden. Jeg utsetter aldri noe jeg kan gjøre med en gang, eller i løpet av dagen for eksempel.
Jeg har full kontroll over hva slags ting som ligger på loftet feks. Det kan være en pose eller to med klær jeg er litt usikker på, men utover det så vet jeg hva jeg har. Sorterer/kaster og gir bort gjør jeg ofte. Ser ikke på det som et årk eller arbeid, men noe jeg liker å holde på med, og følelsen etterpå er fantastisk! :)

Økonomi var en bekymring for meg før. Stresset med at David skal ha bra kvalitetsklær og om vi kom til ha råd den måneden..? Noe smart som ble gjort var at jeg ønsket klær i neste størrelse og penger i julegave og bursdagsgave til David. Er jo fritt fram for hva en vil gi selvsagt. Ble handlet MYE klær i neste klesstørrelse på halv pris. Er en enormt god tanke og vite at jeg trenger ikke kjøpe klær på en stund, har heller ikke handla på nesten tre måneder til han.
Han har også mange sett med ull til høsten/vinteren som kommer nå, alt kjøpt på salg!
Det som ikke er kjøpt er luftige kortarma bodyer, solhatter og løse bukser og sko i kvalitet. Det kan vente til feriepengene mine kommer også forresten, det snør som bare pokker i dag..

Denne jakken kjøpte faktisk bestefar Arve på salg, halv pris. Av merket Isbjørn. Har hørt veldig mye bra om merket (fra en onkel som har to barn som bruker merket og jobber på sportsbutikk som selger det;). En fem hundre lapp her og der blir veldig mye penger til slutt.

Lisja i magen har enda ikke fått noe (toppen 6 plagg), vet ikke helt hva et sommerbarn trenger i begynnelsen..? Strikker litt da til høst og vinteren :)
Har jo også liggende mye etter David, lånt bort en del, og håper å få låne litt jeg også :)

4 kommentarer:

 1. Ikke dumt å gjøre det på den måten nei! :)

  SvarSlett
 2. Smart, smart :) Og jakka va nice!

  Suss fra tanta

  SvarSlett
 3. Jeg prøver også å handle i større størrelser når ting er på salg. Har gjort mange gode kjøp på den måten.
  Så koselig at du vil være med på gavelek. Som sagt, så tar det nok litt tid før jeg får noe avgårde da :) Fint om du sender meg adressen din på mail: monablogg@gmail.com

  SvarSlett
 4. Så flink du er som planlegger fremover og har så god orden. Ikke alle som har det !!!
  Flott jakke :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...