mandag 24. mai 2010

David flytter.

Tilbake til sin lille sovehule. Det har blitt vasket rundt, fått inn hylle og kommode, malt skap og satt inn hyllesystem for klærne hans. Malinglukten er borte, og følelsen av at eneste løsning på dette rommet var å rive de innebygde skapene og pusse opp hele rommet er borte. :)


Har et lite utvalg med leker på rommet hans, blant annet Duploen i kurven nederst :) I de øverste ligger det bleier, kluter, våtservietter og poser til de illeluktende bleiene, vi steller nemlig på gulvet på rommet hans, matten ligger under senga.

Det går ikke å male på platene bakerst i skapene (du ser jeg har prøvd;), så skal lys tapet og ha innerst etterhvert. Eneste som er kjøpt nytt er hyllene, litt maling, knaggene (29,- per stk på rema 1000), kommoden og rammer, resten er arvet, gaver han har fått og ting som vi hadde liggende :)
Ser etter en lekematte til å ha på gulvet, en som ikke samler så mye støv. Tar gjerne imot tips :)

Fint å komme litt i orden, uten å bruke for mye penger på det. Nå er det "bare" loftet, stua og soverrommet vårt igjen. I dag har både jeg og Morten pause. Han er på øving og jeg klarer uannsett ikke så mye.. låste bekkenet her om dagen, svimmel og bena mine ser ut som to stokker.. herlig!

1 kommentar:

  1. Så fint David har fått det!!
    Ekstra hyggelig når det kan bli så bra uten at det koster flesk :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...