søndag 23. mai 2010

Overdose med glede?

Hva får de små til å være så veldig glade hele tiden? De smiler, fryder seg og viser med hele kroppen hvor glade de er! Hvorfor kan ikke vi vise det gode humøret vårt på en bedre måte, og kanskje være glade litt mer? ;)
I går sto det på listen "Gjøre noe morsomt sammen med David". Faktisk. Han elsker og bade, fri utfoldelse og godt med bevegelser, mange barn og mye liv. Perfekt!


Han kunne ikke ha vært mer i humør enn i går, han sprella vilt i "bølge" bassenget og ville helst svømme helt selv.
Mor satt på sidelinjen og så på, ingen klær passer og bikinien er ikke å tenke på engang. Litt lenge siden vi har vært og badet nå, litt synd, men det blir som oftest med tanken..

David sover fortsatt på soverrommet til meg og Morten, det er litt slitsomt, vi vekker hverandre en del i løpet av natten, og når han våkner grytidlig om morgenen og det er såpass lys at han ser oss så er det ikke snakk om å sove mer!
Dagtid legginga er komisk også nå, han er alltid overtrøtt når han blir lagt på formiddagen. I går tok leggingen nesten en time.. men mest fordi Pappaen ikke klarte å stoppe og le av alt David fant på. Kunne sikkert lagt han tidligere men da blir jo ettermiddagene så veldig lange. Er ikke noe gærlig i en liten gutt som ikke klarer å slutte å le heller da, for å tilslutt sovne ;)


1 kommentar:

  1. Åh, verdens herligste godgutt <3 Gled meg ubeskrivelig mye tel å kos og lek me han om bære fååå daga!!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...