tirsdag 22. juni 2010

Alternativ sommer.

I dag ble det bestemt at David trenger støvler. Liten vits å utsette det så lenge når det har regnet siden snøen forsvant. Har ikke satt meg helt inn i støvler og hva som er av best kvalitet og slikt så endte med noen Viking støvler. De ble en størrelse større enn skoene han har nå, men de virker ikke for store i det hele tatt, størrelsen mindre var umulig å få på foten hans. Så fikk mor seg nye kawasaki sko (hihihi).

Plastbalje ble kjøpt med tanke på de vaaarme late sommerdagene. Vi bader i plastballer istedenfor. Hvis varmen kommer tenker jeg denne blir genial. Var et pes å blåse opp små bassengene og vaske de. Denne ble kjøpt for 149,- på Go'prisen :)

Myke bølgevotter har blitt laget, det er iskaldt enkelte dager! Kan våkne opp og fryse faktisk..
Oppskriften på vottene finner du her; http://smuleblogg.blogspot.com/2010/02/myke-blgevotter-oppskrift.html.

Jeg lar bomullsgarn være bomullsgarn og tar heller fram tykk ren nyull fra Eskimo. Så slipper jeg å fryse slik på hendene når det strikkes ;)

David er ikke spesielt fornøyd med at det blir lite is-spising og fotball spill i hagen..?

Formen er laber. Vil sove hele tiden, eller bare sitte på rumpa - null energi. Mye vonde kynnere / masrier og jeg tror hodet har festet seg.. Noen ganger tror jeg fødselen har startet for smertene ligner veldig, men det går over før jeg får tenkt så mye over det.
Planlegger å pakke fødebagen snart.. kanskje i dag? Må vel pakkes i morgen siden jeg skal være på sykehuset klokken 11 på torsdag.

Nå skal jeg se dragefilmen mens Morten er på siste øving framover :)

6 kommentarer:

 1. Huff, kjipt at sommeren lar vente på seg da.

  Så kul det "bassenget" med ballene var. Hmmm, det hadde nok Prinsen min likt ;)

  SvarSlett
 2. Hei hei.

  De bassengene som er i hardplast er helt geniale!
  Lette å vaske og å tømme ut:)

  Dessverre stopper slike sparkebukser på 1 år, ja...
  Enig i at den er veldig fin:)

  SvarSlett
 3. Kor har du kjøpt de derran plastballan som e oppi der? :)

  SvarSlett
 4. De fulgte med et slags balltelt som jeg har fått etter lillesøsteren min. Mener å huske at Toyr'r'Us hadde bare baller i fjor da :)

  SvarSlett
 5. Ja, hurra for den fine sommeren vi har! Hmf! Får håpe det blir bedre snart.. her skinner sola litt gjennom skylaget idag, men det er kald vind, og mygg såklart! Drittsommer!
  Støvler må en liten pjokk ha ja, men helt enig, vi og måtte kjøpe større fordi de små ikke passet til foten hans.
  Oioi, oppmøte i morgen? Så spennende!! Kommer du til å oppdatere bloggen mens du er på sykehuset? Om ikke: LYKKE LYKKE TIL MED FØDSELEN!!

  SvarSlett
 6. guuuuud.. jeg blir kvalm av deg! hehe du er så altfor flink til å strikke. HVORFOR? HVORFOR kan ikke jeg være så flink som det du er. jeg har nesten ikke lyst å gå inn på bloggen din lenger, for du strikker jo så mye fint å jeg blir så sinnsykt misunnelig på dine strikke evner.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...