onsdag 23. juni 2010

Han bringer lykke og siste dag hjemme.

Okei, egentlig så hater jeg fotball, bare lyden av av fotballidioter som hyler fra tribunen gir meg frysninger.. Men såklart måtte jo england drakten til David på når det var kamp i dag. Og gjett hva, bare et øyeblikk etter at drakten kom på ble det mål!!
Jo værsågo England.
Dagene er ekstremt korte sammen med David nå. Jeg sover ikke så lenge Morten er i senga.. Han er ikke SÅ urolig, men klarer bare ikke finne roen. Eller jo jeg sover sikkert litt men føles ikke slik. Så de beste timene er fra sju om morgenen til ti/ellve.
Kost oss har vi da klart likevel. Anne-kristin har vært hos oss mens Morten har vært på jobb.
Hatt besøk av Mariell, typen og deres to små, Sidsel var også her idag og fikk en nødvendig dose barnebarn.
David og Adele kommer så veldig godt overens og har så mye glede av hverandre, spesielt nå når hun har begynt å gå selv :) Det varmer mamma-hjerte mitt å se på dem. Nickolay er 14 uker gammel og er foreløpig verdens skjønneste baby! ;) smelter helt når jeg holder den lille tassen.. babysjuk jeg.. tjaaa?!

I kveld har vi spist iiiiis;

og resten av tiden har egentlig bare gått til å stresse fælt.. mens jeg sitter på rumpa. Har ikke gjort noenting klart og klokken er snart 12.. burde iallefall pakke sykehusbagen! :)

Spent på morgendagen, blir nok mye venting regner jeg med.. Gleder meg mest til å få komme hjem på "perm" om dagen da jeg.

3 kommentarer:

 1. wee, fredagen er her!!

  Nå er jeg så spent altså! Håper alt står supert til, nå vet jeg ikke klokka heller, men planlagt ks er kanskje satt til tidlig på dagen? Isåfall er du kanskje blitt mamma igjen nå!

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg sitter superspent og venter på melding fra Morten og Renathe! Har ikke fått noe ennå, men det er jo sannsynlig at jenta har kommet allerede :)

  Spent tante!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...