mandag 14. juni 2010

Monsterbukse #8 og vi er klare for baby!

Snuppa sin bukse! :)
Monsterbukse i størrelsen 6 måneder. Er en hjemmesnekra oppskrift, men tatt utgangspunkt i tre forskjellige damer sine oppskrifter på buksen. Veldig fornøyd med dette monsteret, ble bare slik da jeg oppdaget da jeg nesten var ferdig med buksen at jeg kan ikke ha hvite øyne på en hvit bakgrunn ;)

Soveplassen. Samme senga som David hadde i begynnelsen :) Ammemadrassen er på plass, elsket den sist gang. Ny og vaska dyne og trekk. Under sengen står en plastboks klær med klær i str 62/68. Har sengekant hengende til tørk.
Kurvene og boksene i hylla skal bort etterhvert når jeg har andre ting til snuppa som trenger plassen (de inneholder forresten godt over 1000 usorterte bilder, album og slike ting..).
Rent sengetøy, kluter, pledd i både bomull og ull, sleepywrapen, ammemadrass og oppå står tummy tuben klar :)

Stelleplassen. Stellematten er enda på soverrommet til David, bruker å skifte bæsjbleiene hans på gulvet der. Får se om det blir kjøpt inn enda en matte eller om begge blir stelt her. Skal henge opp en uro når den blir henta fra loftet. Mer kluter og diverse stellesaker. I kommoden er det fylt opp med klær i str. 50/56 :)

City bagen står klar i gangen! Siden bagen ble kjøpt brukt har jeg kjøpt et utrolig søtt marihøne insektsnett! *yay*

Har MYE gravid drømmer nå. Våknet halvveis i natt og trodde vannet var gått. Eller så drømte jeg det. Strevde og fikk tilslutt av putetrekket og la det imellom bena før jeg sovna igjen.
Ikke helt logisk tankegang det der..

Våknet av regelmessige sammentrekninger i dag også, de var litt vonde men gikk heldigvis over etter noen timer. Håper hun venter til den 25. juni jeg.

Nå som klokken er over midnatt så er jeg faktisk 37 uker på i følge ul-terminen. Hun er ikke lengre prematur! Det er en deilig tanke!

2 kommentarer:

 1. Den buksa var kjempefin!!
  Er alt det lilla rundt munn og øyne brodert på??
  Syns også at munnen var kjempefin på denne buksa - stor og gapende! Har du brukt en annen oppskrift på denne enn på de andre buksene du har strikket?
  Masse spørsmål her siden jeg regner med å hive meg på enda et monster om ikke så lenge. Må bare brodere ferdig den jeg holder på med nå først ;)

  Ser ut som du/dere begynner å bli klare for at lillesøster skal komme! Ikke lenge igjen nå :)

  SvarSlett
 2. Herlig monsterbukse i nydelige farger !!!
  Så fint dere ordner det til lillesøster. Dere har full kontroll ser det ut til :-)

  Når er termin ? Du har sikkert sagt det, men det nærmer seg drastisk nå, gjør det ikke !!!
  Spennende altså :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...