lørdag 10. juli 2010

"Hei jeg heter Hinkel Pinkel!"


Synger David nå! Mon tro hva annet han sier som mor ikke oppfatter..? På bildet har han slått på en annen favorittsang; Lady Gaga - Bad Romance, såklart. Den synger han ganske greit til, av og til med noen trinn som kan ligne på dansing ;)
At han skulle være glad i musikk var det ikke noe tvil om, men at han skulle være så glad i å synge overrasker litt. Han ligger som oftest og nynner i sengen sin før han sovner og når han står opp. Noen ganger midt på natten.. av en eller annen merkelig grunn :)

Oss i dag da..Mens vi ser på barnetv for de minste.
Skjønner ikke helt hvor energien har gjort av seg i dag! Har stortsett blitt værende i sofaen i hele dag, ustelt, med Sofie i armene. Såret gjør så vondt at jeg har ikke lengre lyst til å prøve å være aktiv, nå får det jammen ta skynde seg og gro litt så det slipper smertene litt..

Sitter og undrer på hvor vanlig det er med takkekort? Vi har fått så utrolig mange fine gaver og jeg har litt lyst til å gi dem mer enn bare et takk.. :)

2 kommentarer:

  1. Vi skal iallefall sende ut takkekort... Men vi venter til etter dåpen, da vi gir samlet kort til de som ga gave etter fødsel og til dåp ;)
    Og ja... skulle grodd kjappere der nede, går jo evigheter... Nå 8 uker etter føler jeg meg sånn passe ;)

    SvarSlett
  2. Uff, høres ikke godt ut med de smertene, håper det kommer seg snart. Men det ser nå ut som dere koser dere i sofaen da :-)

    Jeg ga kombinerte takkekort etter dåpen.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...