søndag 11. juli 2010

Solen hilste på i dag.


Og findagen ble utnyttet til det fulleste.
Gutta dro på trilletur da David sto opp mens jentene sov "litt" lengre :)
David fikk hilst på de mange duene i gågaten i dag, pappa er pliktoppfyllende og tok masse bilder og filmer så mor ikke går glipp av noe ;)
De kom hjem med deilige ferske sjokoladeboller, men jentene bestemte seg for å sove enda litt til..

Kan ikke forklare hvor deilig det er at hun sover så godt! Hun får mat tre/fire ganger i løpet av natten men sovner rimelig kjapt etter måltidet.

Etter luren til David begynte vi og ordne og gjøre oss klare for å dra til bestefar/morfar. Utrolig hvor lang tid det tar å gjøre seg klar med to små.. Med David har vi kommet inn i en fin rutine, men når vi har Sofie også så blir det kaos. Vi trenger MINST en time på å bli klare, det vil si at alle har spist, vært på do/blitt byttet/stelt på og få med oss diverse nødvendigheter.. Før tok det maks 20 minutter.
Lært mye i dag da, første ordentlige turen ut som ikke går til sykehuset, helsestasjon og butikken. Det er bare å glemme å finne ut at vi vil på besøk etter fire på dagen iallefall, da må vi jo bare snu i døren skal David være i seng til klokken sju.

Ordnet med sandkasse hos bestefar!! :)

Sofie lå i bagen sin i skyggen imellom måltidene. Der var det lunt og godt :)


1 kommentar:

  1. Ser ut som en flott dag. Og jeg finner så mye nyttig av det du skriver siden jeg selv venter en liten en i september :)

    Har dere søsken vogn?

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...