onsdag 13. oktober 2010

Myten om to tette og de tre første månedene?

Vet ikke om det er bare jeg som har hørt dette, men forberedte meg igjennom svangerskapet på de tre første månedene, de skulle visstnok være de mest utfordrende med to tette.
Vet ikke helt hva som gjorde at spedbarnstiden ble slik som den ble, men jeg må ærlig innrømme at den har vært enkel og koselig..!

Sofie er ei veldig fornøyd lita snuppe, om en litt utspekulert, så er det sjelden hun gråter, og når hun først gråter er det ikke så vanskelig å finne hvorfor.

Sofie 3 mnd.
David føler jeg også er i en perfekt alder for en lillesøster. Bryr seg akkurat nok om henne til at de vanskelige følelsene ikke blir for vanskelige. Såklart har det vært litt sjalusi, men det har blitt tatt tak i med en gang. Som regel er han bare snill mot henne, og søster er mye mer populær enn Mamma iallefall!

David har begynt å få lørdagsgodter, fra helgen, 1 marsmallows :)
 Bare fordi man har to små barn betyr det faktisk ikke at det er nødt til å være tungt og at det er mye å gjøre hele tiden. Fått tid til hobby og er ute hver eneste dag, sover godt og har stortsett to fornøyde barn selv om de er pjusken mye. Barnehagestart og liten baby kunne jeg vært foruten om mulig men det har gått greit likevel.

1 kommentar:

  1. Synes mange skal ha så mye kommentarer på andres liv, feks til meg blir det jo 2 år og 2 mnd mellom, det JEG/VI ønsket, helt perfekt for oss. "Oi, så tett da!" hører jeg ofte. Hæ? Synes ikke det jeg ;-) Da er det mer tett mellom dine, men jeg ser maaaasse fordeler av det! Tja, for noen kan det bli en tøff overgang, men det tror jeg sannelig det kan være når man han en 3åring hjemme når man går gravid og, kanskje mer??
    David og Sofie er så søte altså :-D Blir helt myk i hjertet kjenner jeg, hihi! Også så artig at vi begge fikk gutt først, og nå jente!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...