lørdag 16. oktober 2010

Tromsø by!

Aldri vært i Tromsø, og nå når jeg er her bekrefter jeg nok en gang for meg selv at "storby" livet er absolutt ikke noe for meg. Syns ikke slike byer er noe sted å ha barn på, og når jeg ikke kan dra rundt uten dem så er det ikke et alternativ.
Har 2 hotellrom, dette er familierommet.. gigantisk!
Men en hotell weekend midt i Tromsø er ganske fint likevel da!:) Snille onkelen til David og Sofie som har ordna for oss og tante Anne-Kristin. Hadde bare jeg og Morten vært her tror jeg vi har vært en smule slitne.. små barn på resturanter og kafe er et lite komisk mareritt.. :)
 Har igrunnen ikke sett så mye her siden jeg har en vond halsinfeksjon, men i morgen tenkte vi at vi skulle kjøre rundt litt å være litt turist, og kanskje en tur på Polaria etter formiddagsluren.

Barna fikk bygaver (såklart;) og mor fikk gå litt bananas på kremmerhuset.. Hurra for det!
BR leker har så utrolig mye flott, synd vi ikke har det på Mo.. Hadde et lite problem med å finne faktisk hva prinsen vår skulle få.. så han fikk velge selv han. Ble to tog fra Chuggington (tøfferud), han bare elsker den serier og synger som besatt på den sangen. Og han fikk sauen Timmy og to av vennene hans, "jimmy" er han også veldig glad i..
Vi fant jo også postman pat special delivery service, mikkes klubbhus, drømmehagen, rorri og lynet mqueen. Han fikk kjenne på alle lekene. Litt morsom at han kan alle sangene. For tiden er det "patpat" som er best, men melodien til sangen er litt vanskelig.. blir som oftes mikkel rev bare med pat ordene.. :)


Forresten så rullet Sofiemor for første gang i dag!! Det fortjener egentlig et helt eget innlegg, men blogginga har vært litt tilsidesatt i sykdomsperioden. Har ikke hatt krefter til å strikke engang og det sier jo litt om hvor laber formen faktisk har vært.
Er SÅ stolt av snuppa vår. Bare på noen dager gikk hun fra å ikke klare å løfte hodet i det hele tatt til å løfte det skikkelig godt å holde det oppe så lenge hun vil til å rulle! Riktignok fra mage til rygg, men hun har funnet ut av den der armen :)

2 kommentarer:

  1. Ouh, hotellweekend, høres deilig ut!
    Flinke Sofie jenta, fantastisk utvikling. No skjer det vel i racerfart, ta igjen det tapte :)

    SvarSlett
  2. Drømmer om hotellweekend!!! <3 Heldige dere er!
    Ha en fin kveld! Klem Rebekka

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...