onsdag 27. oktober 2010

Vi skal hjem!

Oppholdet nærmer seg slutten. En ny hverdag venter på oss hjemme. Vi tar med oss mye, både erfaringer og informasjon.. men også opplevelser vi aldri vil glemme her i fra. Tenk at åtte uker kan gå så fort, samtidtig så sakte.. Lørdag blir dagen vi hiver ungene og pakker bilen sprekkfull og peker nesa sørover og hjemover.
Hvis du lurer på hvor vi har vært så ta gjerne en titt inne på denne linken her.

Det har vært vanskelig å blogge mens jeg har vært her. Hensynet til andre er en stor del av det, humøret og hvordan intensiv terapi påvirker dagen en annen side. Jeg er ganske åpen om hvor vi har vært og hvorfor, men detaljene rundt det holder jeg helst for meg selv.
Jeg og Morten er veldig slitne og vi gleder oss stort til å komme hjem. Det eneste som er litt vondt er at David skal tilbake i barnehage hjemme. Han har hatt det så fint her, virkelig blomstret! Han elsker barnehagen og det gjør vi også..og vi vil savne de andre familiene og enkeltfolkene.. terapautene.. ja til og med kokkene! Så rart å ikke skal se dem flere ganger daglig lengre.. lage sin egen mat! Nei vi har vært bortskjemte her oppe. Men samtidig kanskje fortjent det?


3 kommentarer:

 1. Håpe dokke sitt igjen med dei positive frå oppholdet når dokke kjem heim:)
  Dissa åtte vekene he gått rasande fort, e jo ikkje så lenge sida du skreiv at du skulle pakke bilen å reise oppover...

  SvarSlett
 2. God tur hjem! Håper oppholdet har hjulpet dere og at dere får en enklere hverdag når dere kommer hjem!

  SvarSlett
 3. Hvor har dere vært? :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...