onsdag 29. juni 2011

Bursdags ting.

I mangel på en bedre tittel! ;)

Kakene i Sofie sin bursdag;


 Denne bestilte jeg faktisk. Det er kosekluten hennes på kaken. Tror det må være den beste kaken jeg noen gang har smakt, med fersk jordbær, banan og sjokolade. I smørekremen var det oboy og den er trukket med mmf. Yum! Den var verdt hver eneste krone synes nå jeg da. Baking med liten benkplass, uten kjøkkenmaskin og kjøleskap plass så er det ikke like gøy å bake.


Oreo cupcakes. Kjempegode, men veldig mektige! Halv kjeks med fyll på kjeksene i bunnen, standard muffinsoppskrift med oreo kjeks biter oppi og standar smørekrem med knust kjeks i. Og smuler og mini oreos oppå! Fikk høre fra mange at de var knallgode :)


Gulrot muffins. Disse var nok de mest populære, for det var ingen igjen etter helgens feiringer (hadde 30 stk..). Minst like mye gulrot som røre blandet sammen og typisk gulrotkake glasur (kremost og melis og en "dært" rød konditor farge). Store problemer med kakesprøytene. Fikk lånt ei, men den sprakk så AK brukte brødpose.. Men gode var de selv om de så litt shabby ut..


Suksessterten har jeg vist tidligere. Fikk mye skryt for den også, og den forsvant helt. Bringebær-terte ble det også..
Har jeg råd så kommer jeg garantert til å bestille flere ganger! Så mye arbeid som en slipper og gjøre. Brukte bare to små kvelder og det inkludert pyntingen.. var rosa ballonger overalt! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...