mandag 27. juni 2011

Bursdagsfeiringen til Sofie.

Fine jente! toppen har jeg strikket til anledningen :)
Tenk at den lille jenta min er 1 år. Når jeg ser babyer nå nekter jeg å tro at mine barn har vært små!
Sofie er helt annerledes enn sin storebror, selv om det er helt naturlig så forventer en seg likheter i interesser og personlighet.. De har jo de samme foreldrene og den samme flyten i hverdagen som alltid. Er stadig overasket over det, men det gleder stort og jeg vet jo innerst inne at det er jo ikke så overraskende egentlig.

Jeg og Sofie! :)
Sofie er en skikkelig gladjente. Det har hun vært fra dag en. Hun har alltid godt humør og er sjenerøs med smilene og latteren sin. Mange i familien og venner nært oss har ikke engang hørt at hun har grått. Det er herlig med et så godt humør hele tiden! Selvsagt furter hun hvis hun ikke får viljen sin nå som hun er såpass stor, men det er enkelt og avlede og sekunder etter så er smilet på plass og de smilehullene i bollekinna kommer frem.
Sofie har lært seg og gå måneden før bursdagen sin, så nå er det litt frustrasjon over at hun faller på rumpa når hun øver seg på gåingen. Aller helst vil hun ha litt støtte i nærheten i tilfelle.
 Rampestreker har hun også lært seg. Skjønner mye av det vi sier og gjør det stikk motsatte mens hun ler rått og stikker av. Stjeler mat og fjernkontroller gjør hun også med samme taktikk.
 Hun er sjenerøs med kosene sine. Gir både slengkyss, kyss på munnen og klemmer. Holder vi rundt henne så stryker hun oss slik vi stryker henne. Kan ofte kommer bare for en kjapp kos før hun er på farten igjen.
 Når jeg sier at hun er fin med sandalene eller en kjole kommer fornøyd-smilet frem. Hun stryker seg over kjolen og studerer den eller sandalene sine. Ganske så fornøyd.
 Hun er ikke spesielt redd for andre lengre.. i bursdagen elsket hun oppmerksomheten som hun fikk. Hun strålte seg i den! Pakkene var så stas, så på bror og prøvde og åpne hun også.

Oldemor hjelper til å pakke opp sammen med mange andre hjelpsomme hender ;)
Vi har hatt ei knallhelg! Lørdag var familie her. Vi syngte bursdagssang, hun fikk blåse ut lyset og spise muffin. Så åpnet vi gaver og gjestene fikk forsyne seg med pølser, kake og kaffe. Alle var i godt humør og roste bursdags jenta opp i himmelen.
Søndag kom venner med barna deres, og stuen ble stappfull av liv igjen. Minst like fin dag og masse fine gaver. Både Sofie og David har vært i knallhumør hele helgen.. og vi sitter igjen med følelsen av at bursdager er noe av det beste i verden! Gleder oss til neste feiring!

David fikk mange gaver han også! Både biler, klær og tegnesaker, så herlig at han får oppmerksomhet han også! :)

Bilder av gaver og kakene kommer! :)

1 kommentar:

  1. Det e so kjekt å feire bursdag til unga, ahh! Må berre elske det!
    Kjempefin topp du ha strikka :)
    Godt at David også fekk gave, det kan ikkje vere enkelt om han blir "glømt"

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...