torsdag 9. juni 2011

For to dager siden.


Hadde Sofie dette på seg i vognen når vi skulle ut. En tykk strikka jakke, hals og lue, alt i ull. Posen bruker jeg så jeg slipper så veldig mye påkledning. Det er noen hundre meter til spisesalen, så det blir noen turer frem og tilbake i løpet av en dag. I surt vær blir det mye av å på.. stress!

Men ikke i dag. Usikkert prøvde jeg med bære legger og armer på Sofie. Det viste seg å være alt for mye i 27 grader i skyggen.
Til middag hadde vi lært, da satt Sofie med en tynn sommerkjole og bleie og David en liten shorts og begge med gode sandete tåfiser.
Alle fem dører har vært på vidt gap hele dagen for å prøve å skape gjennomtrekk.. ikke så sikker på om det gjennomtrekket vi klarte og skape hjalp så mye da det var nærmere 30 grader inne en stund. Med gjødslet og harvet mark ble det også en finfin lukt og tusenvis av mygg.
Etter middag derimot tuslet vi noen meter og vips så var vi i bassenget. Deilig! Alle er litt småsolbrent til tross for 30 i solfaktor så det gjorde godt. Siste turen i bassenget, badebleiene er også brukt opp så det passet bra.

Hjemlengselen er stor om dagene.. teller timer til vi er hjemme. Litt dumt er det også for fokuset er på andre steder. Jeg vil hjem og grille, ta frem plaskebassenget, møte venner på vinkvelder og strikkekvelder (og generelt bare møte dem), hente linser, finne ut hva jeg skal gjøre til høsten, møte beste familien - beste svigersøster som har vært borte et halvt år i India,  hente ut to pakker og åpne en svær en som ligger og venter, storhandle, fjerne gulvet på kjøkkenet, beise altanen, jentekveld og møte lille Brage som bare er noen uker gammel, levere bestillinger og forhåpentligvis få fornøyde tilbakemeldinger, gå tur med vognen uten mygg, gåturer på kveldene og ikke minst feire vesla mi sin 1 årsdag! (bare for å nevne noe)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...