søndag 5. juni 2011

Hvordan få barna til å sove lenge.

Tror jeg har svaret på spørsmålet mange foreldre leter etter. I hvertfall til mine barn. En svært innholdsrik helg og mange inntrykk. Begge sov til 08-09 om morgenen, og det er mange timer senere enn vanlig!
Et aldri så lite bilderas fra helgen vår:

Startet med at jordene rett utenfor vinduene ble møket, herlig lukt som gys fra vanlig kumøkk lukt til noe mer gyselig som bare borte seg inn i nesa og ville ikke forsvinne. Stumpene til de små ble ofte luktet på, overbevist om at det var pakke der..


Dro til Polar Zoo. Selvfølgelig måtte vi sitte på gravemaskinen!

Og kjøre elektrisk bil! :) Så hilste vi på elg, dådyr, gaupe, jerv, ulver og bjørner. Vi tok ikke turen til moskusene og reinsdyrene fordi det begynte å højle ned og vi var helt på andre siden. Polar Zoo har veldig bratte bakker som frista lite akkurat da :)

Storøyd gutt. Var veldig intressert og til tider var det litt skummelt.. ATV'en som damen brukte på rundturen var såklart mest intressant.


Sofie var i storslag! Hun brakte frem mye latter fra folkemengden med sine gledeshyl og rop. Favoritt ordene hennes er jo "Oj" og "Wow" så det ble flittig brukt. Fikk stå litt selv og det var bare dyrene som fikk hennes oppmerksomhet.

Etter Polar Zoo kom Bestemor Sidsel og Gudfar Magne på besøk til oss!! Hele ni timer i bil hadde de kjørt for å komme til oss, og det var i grevens tid. David som har vist at de skulle komme i hele to dager holdt på totalkræsje, hysterisk gråt og hysterisk latter om hverandre på slutten. De ble mye hyl, skrål og dansing når de kom. Det er over tre uker siden han har sett dem sist, og det er lenge for han.
Godt var det med besøk, langhelgene her oppe er til tider slitsomme.

På lørdagsmorgenen bakte vi kake og ga pakke til Pappa som ble 27 år :)


Og det ble såklart bassengbursdag! :)


Hele helgen har David vært småhysterisk når de var ute av synet, og ville helst finne dem igjen med en gang. Var spent på hvordan avskjeden ble of forventet egentlig det verste. Dagen etter de dro var grei da, han fikk Pez dispenser med et tog på, og da var det liksom greit at de dro.

1 kommentar:

  1. Hehe, sånn er det her også. Jo mer de opplever på dagen jo bedre sover dem :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...