torsdag 27. august 2009

Den store oppmuntrings dagen.


Bildene sier mer enn tusen ord. Istedet for å åle seg fram og hente leken sin, tigger han og viser meg og Morten de største dådyrøyne (rynker med nesen) . Han får leken, og voilà han stikker av fra kameraet! Jeg tar da aldeles ikke så mange bilder..
Det er så morro nå, han er overalt! Han finner på rampestreker dagen lang. I kveld nektet han å ligge i sengen, men sitte det var helt greit. Det tok ei stund før han fikk sove. Lurer på om det blir press i gommene eller noe når han ligger..
Lilletass digger Drømmehagen. Så igår begynte vi å la han se det på nrk super. Vi har en dvd som han enda ikke har sett alle episodene av enda. I dag var det faktisk en fryktelig morro episode også.. Jeg lo godt av ninki nonken (?) og hva han gjorde mot hopsi deisi og hinkel pinkel! Griserier overalt.. Oi heh uannsett. Her koser han seg med Drømmehagen!

Pappan min (morfar!) var innom idag, og han gjorde vurdering av det minste soverrommet sammen meg oss. Vi la en del planer og er et skritt videre i oppussingen :) Det blir faktisk ikke så dyrt som en skulle tro. Kanskje fem tusen eller lignene. Vi bestemte oss for å beholde det innebygde skapet og heller pusse det opp og lage skyvedører. Vinduet er nesten nytt, samme med karmene så det slipper vi heldigvis å fikse på også.
Vi trenger nye takplater, veggplater (umalte, vi har allerede bestem oss for en farge vi skal ha selv om det blir litt dyrere i lengden), elektriker og det dyreste; nye lister overalt. Men fy det skal bli godt å få det gjort! Vil ha David på eget rom til han fyller året. Han sover mye bedre og vi får litt privat liv tilbake.

Holdte nesten på å glemme!
GRATULERER ADELE - JOHANNE !!! 6 måneder i dag! David er heldig som har ei slik ei kjekk ei pike som kjæreste! :) Besøk gjerne bloggen hennes og mamma'en: http://mariellogflokken.blogspot.com/


1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...