mandag 24. august 2009

Skulle vel egentlig...

legge ut sinnsykt med bilder i dag... et lite farvel innlegg, men det kommer i morgen! Sier ikke hadebra før en må liksom :)

Fått gjort mye nyttig idag, og endel unyttig. Kjøpte tre billige bodyer til David. Vokst ut av alle med lang erm, så det var et must.
Har også farget håret mitt. Det tør jeg IKKE å vise. Er ikke spesielt fornøyd. Det ble liksom ikke den fargen jeg skulle ha. Vil også farge øyenbrynene mine.. hm. Mon tro noen vil kjenne meg igjen?
Har også kjøpt garn. Heldiggrisen Renathe.

David sier "MMMMM" når han spiser! Gutten har skjønt det! Mat er bedre enn mamma'en sin.

4 kommentarer:

 1. Heisann!

  Takk for tips om goboken :-) Det var både pos og neg kommentarer så må vel tenke litt mer på det, hehe.

  SvarSlett
 2. Snuser litt på disney klubben også ja! Søsknene mine var medlem der, og jeg likte bøkene så godt. Men har et inntrykk av at dagens disney bøker skal være så moderne? Ingen gode gamle historier?
  Her prøver jeg forresten å lære Isak å like Ole Brumm, og det virker som om det kanskje går. Har en stor Ole Brumm bamse som han er så glad i! Så kanskje den klubben er noe for oss! Vil ikke ha så mange myke bøker vi da, heller hardpapp og etterhvert papir.

  SvarSlett
 3. Hvis du følger japan foto linken så ser du mer der :-D Du laster ned programmet som brukes, og der ordner du alt. Egentlig ganske lett også (heldigvis, hehe). Du velger cover (myk, hard etc), størrelse, format, sideantall (det kan du øke/minste etterhvert også). Så kan du velge private bilder som bakgrunn eller bakgrunner de har. Du får prøve deg litt frem der, er ikke så vanskelig så du får det sikkert til uten gubbeluren din ;)

  SvarSlett
 4. Ja, gjerne det hvis du vil så? :-D

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...