tirsdag 8. september 2009

Tirsdagog sløvingen den fortsetter! Har vært veldig mye ruskevær og det er lite fristende å dra ut..Blir som regel sittende inne dagen lang, og utsetter ting som kan gjøres inne også..
Har begynt på ei ny bok, Twilight. Vet at det er mange som er helt tullete etter denne boka/filmen (mest filmen..?). Er vel kanskje bare halvveis i første, og den virker helt grei. Utrolig lettlest, nesten litt barnslig språk. Kanskje bedre å peise på med lydbok av denne, slik som ei venninne gjorde.
Leiligheten er som så.. skulle vel egentlig ha begynt å pakke ut litt.. eller i hvertfall hengt opp noe! Har et bilde på veggen, og det er der kun for å dekke et stygt hull. Gulvene er da vasket i dag! Det lukter fælt av vaskemiddelet, så gleder meg til det forsvinner for å være helt ærlig. Lekene til David er sortert, og kommer fram til at han ikke så mye leker. Men han trenger det heller ikke. Passer i grunn bra med nye leker når jula nærmer seg. Nå når vinteren kommer vil jeg uansett bare bruke ull til gutten, så klær blir litt kjedelig (og unødvendig?).
Morten har fått tilbud om dagtid på jobben. Så må nesten finne ut hva som er best. Det blir flere timer i uken, mer helge-arbeid og mere fra klokken 10 til 18.. Verste arbeidstiden som fins! Og mindre utbetalt.. Men så er det jo dagtid da... *tenketenke*
David har sovnet som en stein to dager på rad klokken halv sju. Var bare å legge han i sengen.. Rart å ha så mye tid på kvelden til voksen kos.. I kveld derimot ser ikke ut til å gå så bra. Han var så trøtt så vi la han, men nå er han lysvåken og små sutrer/hyler.
Elisatbeh http://melamin.blogg.no/fikk sin lille jente May Lykke i går kveld! Har følgt denne bloggen siden jeg først så henne på unge mødre i fjor :)

Fikk litt bilder i posten. Er fra julen 08 til mars 09 eller noe ;) Er ikke halvveis med å sortere ut bilder som skal framkalles enda!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...