onsdag 10. februar 2010

1 års-kontroll idag.

Blid som ei sol klokken 8 om morgenen. Han sov så lenge idag at vi nesten forsov oss til kontrollen! Flink.
Ny bodyen forresten, den er helt fantastisk deilig og jeg skal aldri ta den av han. Blir nok flere på ønskelista etterhvert.
David er en typisk ettåring som er svært trøtt om morgenen, han har humør så lenge vi ikke farter så mye, og vil som regel sove 1-2 timer etter han sto opp. Alt styret med legen og måling var derfor IKKE morsomt.
Målene hans nå er 10400gram ca og 74cm lang, følger kurven sin kjempefint. På leke testene, som gjøres for å sjekke motorikken og om han hermer osv, var han veldig ivrig på hver eneste ting. Han har aldri lekt med klosser så de var morsomt å smelle i bordet. Han prøvde til og med å tegne med blyant! :) Blir så stolt ei mamma, han er så flink og intressert, følger med på hva som blir gjort og blir ikke sint når leker blir tatt i fra han. Sprøyten gikk knirkefritt, bare litt gråt, men så liker han ikke å bli tvunget til å holdes på fanget heller.
Har ikke merket noen bivirkninger enda på han, håper han slipper.
Nå skal vi begynne å lese litt mer for han, og ta oss tiden til å la han gjøre ting selv. Lett å bli utålmodig å få ting gjort, men han er en gutt som må litt i tenkeboksen før han gjør det.

Jeg har det ikke så veldig bra nå, er hoven i ansiktet og har ekstremt vondt. Om mulig så er det vondere enn noen gang.. har kjent litt baki der og der er litt rart at halve tyggetanna er borte.. den er helt blottet, skal det være slik?
Sover mye for paracet funker ikke som smertelindring. Håper det blir bedre i morgen.

1 kommentar:

  1. Så søt gutt! :) Nøstebarnklær er deilige, selv om jeg synes det er litt upraktisk med selebukse når de er store og griser hele tiden ;)

    Klumpen min var forøvrig omtrent akkurat like stor på seksmånederskontrollen!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...