mandag 15. februar 2010

Dagen i dag og en liten loppe!

Var på nok en akutt time til tannlegen i dag.. Tannen vil ikke vente til august, den vil ha service nå med engang den. Begynt på en pencillin kur nå for å få bukt på betennelsen og det blir rotfylling neste mandag. Når til og med tannlegen synes jeg er uheldig så er jeg nok veldig uheldig.. Eneste hellet i dette er at jeg er i riktig trimester for å gjøre dette, jeg kan bruker ibux uten at det skal ha nevneverdig bivirkninger på babyen i magen (hvis det blir behov etter mandag).
Hittil har jeg tatt tre, og det har blitt minumum 2 paracet hver dag. Er nesten sykelig opptatt av dette, mener at når en er gravid så har du et stort ansvar og burde ikke putte i deg hva som helst. Da jeg gikk med David tok jeg to paracet da riene begynte å bli vonde..
Nok en gang var det ikke helt sikkert rotfylling ville hjelpe. Morten sier at vi burde gi det en sjanse. Så da gjør vi det.
Det koster 3500,-.
Du leste riktig.
3500,-.

I dag ble jeg gått tur med! Bestemor og Gudfar gikk tur med oss, vi spiste på bakeri kafeen (husker ikke helt hva den heter).
Dro til Askeladden brukthandel etterpå. Personlig synes jeg det er en utrolig rotete plass.. Greit det er mye å gjøre, men det føles veldig skittent og det er mye som kunne ha blitt forbedret. Foretrekker Mosjøen sin brukthandel..

Denne søte lyssaken ble med meg hjem for 25,-. Ble helt forelska i den og er det enda.. Vet ikke helt hvorfor. Blir så glad når jeg ser på den! :)

1 kommentar:

  1. Oii sier du det!!!:-O

    Må sjekke det ut! Var ikke vi som satt det inn selv! Takk for at du sa fra!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...