fredag 12. februar 2010

Funderer.

Nrk1HD..Har dere merket hvor lite flatterende folket ser ut nå? Det er forferdelig.. Trist og si det men det er ikke spesielt morsomt å sitte å se på folk som ser trasige ut på tv? Blir sittende og stirre på mørke ringer rundt øya eller telle halsrynker, og får ikke med meg hva som blir sagt.

Mo i Rana har landets største Rema1000 butikk, og igår åpnet de storbutikken igjen etter litt romsteringer der inne. Skulle bare pante flasker og ble sjokkert av en stappfull parkeringsplass og en veldig lang kø 15 minutter før åpning! Vi dro til Ica..

Har enda veldig vondt i munnen. Kjenner ingenting når jeg står opp, men blir bare verre og verre.. Etter noen timer må smertestillende til for å klare resten av dagen.
I går var vi i banken og vi fikk avdragsfrihet på huslånet vårt! De ekstra pengene skal gå rett til billånet så til oppussing etterhvert?
Var også på foreldrekurs. Liker jentene der veldig godt, bare synd smertene var så plagsomme! Tok faktisk opp et tema denne gangen som jeg har vært litt opptatt av. Hvordan gi anerkjennelse og ros. Kan skrive litt mer om det en annen gang, det var veldig intressant. Jeg er av den typen som sier "hvor flink du er å feks spise pæren din", og det gjelder alt av rosen. Det er mange måter å gi ros på uten å skape en forventing for barnet til neste gang, det skal jeg bli flinkere til.

Laget forresten en til lue. Den tuppen bak er bare utrolig søt! Denne er litt større str, derfor er jeg usikker som på spissen framme skal syes opp eller ikke. Brukte også altfor glatte pinner, var vanskelig å kontrollere strikkefastheten, noe som tydeligvis er viktig når en bruker lyse farger ;)

Fredagsmiddagen. David får salat i kopp uten løk :)

En veldig fornøyd David. Som spiste opp all lasagnen sin!

Forresten.. heter du HILDE til etternavn, så har du ikke halvlangt hår i tillegg.. For en dust. Trodde seriøst det var ei jente helt til i dag.

2 kommentarer:

 1. Haha, det var dagens happening på Mo.

  hva slags foreldregruppe er det? er det i regi av helsestasjonen eller kommunen?
  hørtes ihvertfall veldig bra ut, har vært på noe lignende. men det var et kurs :)

  så ut som dere koste dere i går, påtross av tannsmertene(som du virkelig bør undersøke).


  vi har forøvrig avdragsfritt år i år, veldig kjekt. plutselig har man råd til littgranne mer.


  ha en fortreffelig helg.


  isabel

  SvarSlett
 2. du forresten, den luen du strikker, er den strikket på rundpinne?

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...