torsdag 11. februar 2010

Sove sove!


For 1 år siden og 1 dag siden lå denne lusken og sov i den alt for store senga si. Han har vært en uro kråke i søvne fra dag 1.

Slik kan vi sove?

Noen ganger sover vi ikke.
Er bare veldig veldig stille og gliser lurt! :)

Men aller aller best er det å sove slik!
Han foretrekker å ligge med rumpa i været og helst oppå den myke dyna.
(er i steinskjer da dette ble tatt, derfor rosa og reiseseng)

Sove rutinene er perfekte slik de er nå. Vi har slitt veldig mye med sovingen fra dag 1, med kolikkbarn og urolige netter. Det ble mer og mer vanlig med fem timers sammenhengende søvn fra først 4 månedersalderen. Legging har vært vanskelig og noen ganger har det rett og slett ikke gått. Da han ble trygg på det nye rommet sitt har vi alle tre begynt å få sammenhengende søvn om natten. Det tok ca 11 måneder, men vi klarte det. Store deler takket være en enormt tålmodig pappa som er flink å stå opp kvikt om natten.

Nå legger vi han klokken sju og han står som regel opp sju. Nå i det siste har han sovet til halv åtte, åtte noen ganger. Legger vi han senere står han opp tidligere og er trøtt store deler av neste dag.
Når han står opp er han som regel VELDIG døsig og ikke helt hundre prosent tilstede. Legger seg som regel etter en time eller to og sover en time eller mer.
Sover som regel en dupp på ettermiddagen også, men noen ganger så hopper vi over den hvis han blir trøtt for sent på dagen.

Er VELDIG streng på sovingen, han legges til samme tid selv om han er syk, prøver alltid å kordinere dagen for å legge han. Har fått enormt mye igjen for det, så det skal vi fortsette med.

Et ønske til minsten er at han eller hun kanskje arver mitt sovehjerte ;)

2 kommentarer:

 1. Først en kommentar til forrige innlegg: Åh, jeg og har så mange hobby (og andre) baller i luften samtidig. Den største mørke skyen er albumet til Isak. Jeg har fremkalt til og med mai 09, og aaaner ikke hvordan jeg skal komme i mål! Hjeeelp! Usj! Nei, får håpe vi begge kommer i mål med det vi ønsker ;)

  Så til dette innlegget: Haha, for noen sovestillinger! Som å se Isak, hehehe! Så godt at dere har fått bedre soverutiner nå, det fortjener dere! :-) Ja, en har igjen for det, det er helt klart. Så det er bare å fortsette med dette som fungerer for dere.
  Jeg og håper Isak skal arve mitt b-menneske sovehjerte etterhvert, hehe!

  Ang min blogg så har jeg åpnet den litt idag. Jeg har jo sendt video til VG, og viste til et bilde på bloggen. I tilfelle de ønsker å bruke det i artikkelen/saken sin, så lot jeg den være åpen ei lita stund :-)

  SvarSlett
 2. herligheten for et nydelig lite nurk han en gang var, like nydelig nå som 1 år også.
  men det er noe spesielt med disse bittesmå byltene som sover.

  tiden går fort, det er helt sikkert!

  kos dere med et nytt år og hvor mye morsomt kommer til å skje :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...