søndag 14. februar 2010

Ha en fin morsdag!


Alle dere mødre der ute!
Det er sol og en herlig dag. Leiligheten blir vasket i skrivende stund, tar meg bare en liiiten pause. Skal jo egentlig ikke støvsuge, men det ble nå slik.
Her ble jeg vekt med kort som David selv har tegna og brødskiver formet som hjerter med banan på.
Senere skal vi ut og spise på Meyergården Hotell sammen med Arve og Lida, gleder meg! Så blir det selvsagt kaffe og kaker etterpå, det følger med.
Valentines day blir ikke feiret hos oss, ser ikke helt poenget. Gi meg heller oppmerksomhet en dag jeg ikke forventer det, blir satt pris på uendelig mye mer.Linseluset vårt sover søtt første dupp. Skulle aldri ha skrevet det innlegget om søvn for nå har han for seg at han ikke skal sove, og kan sitte og japple i senga til klokken er ni og vel så det. Får håpe det bare er en fase.
Kos dere i dag mødre!

Edit:Han ville ikke sove likevel.. ;)

3 kommentarer:

 1. GRATULERER me morsdagen, Renathe :D Vi va i Sverige i går og handla maaasse, va der i 6-7 tima. Også overnatta eg her hos han Tore. No ska vi spis forkost, og se en film, skikkeli sløkk. Stor klem fra Anne Kristin og Tore :) Kos deg i dag!

  SvarSlett
 2. Tuuuusen takk!! Så arti det høøøres ut!! :D E jo nesten som eg må "bestill" nå eventuelt neste gang dokk fær! sløkk e kos <3

  SvarSlett
 3. sv: takk for kommentaren med din erfaring;)
  Ånei du, skal nok ikke begynne med noen form for "tarmskylling" her i gården:-O

  Lakserolje får noen andre ta seg av, hehe;P

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...