mandag 5. juli 2010

Søsken!

Se hvor lik bror og søster er da! Begge er 1 døgn gammel på bildet!

Hun er fortsatt kliss lik broren sin og det føles som om jeg sitter med bror i fanget av og til.


Men tenk at lille David har blitt storebror! Det er helt rart og tenke på. De kommer til å ha hverandre igjennom hele oppveksten, og alltid ha hverandre! :) Det er en god følelse..
Den dårlige sammvittigheten tærer litt på mor da.
Føler meg som verdens verste mor som ikke kan bære den deilige gutten min, som hele tiden må begrense hans viltre opptredener slik at han ikke kommer borti såret og må si nei litt for ofte.
Han ser ikke ut til å registrere så veldig mye av det.. og Sofie ? Jo hun er bare morsom hun.


Han skal hjelpe så til. Sutten må hun ha, av og til må den kontrolleres også såklart.. Hun får mer suss enn jeg og Morten noen gang har fått og når Sofie nyser synes han det er hysterisk morsomt.

Begynner endelig å komme med etter keisersnittet, var ikke helt heldig og plagdes mye med vondter. I morgen er vi klare til å ta imot besøk, skal bli godt å få kontakt med omverdenen igjen ;)


Var på helsestasjon og veide begge to i dag.
Fikk litt sjokk da jeg fikk høre at David faktisk ligger litt UNDER gjennomsnittet på vektskalaen. Han som var en så stor en baby, lagt på seg rundt to kilo på nesten ti måneder nå.. 11,2kg er han nå :)
Sofie veier 3500gram nå, ganske god vektoppgang siden hun var under 3kg for bare en liten uke siden :)

4 kommentarer:

 1. Så herlige dem er :) Gleder meg og gruer meg litt på en og samme tid. Men godt å lese om dere, så jeg ser at det går bra ;)

  SvarSlett
 2. Shit, det kan man kalle for søskenlikhet, ja :) Blir spennende å se om de fortsatt er så like når de blir større. Nydelige er de begge to ihvertfall!

  SvarSlett
 3. Heligheten, har ikke fått med meg at du har født jeg! Gratulerer så mye med en vidunderlig lita frøken. Så nydelig hun er og jammen bra lik storebror :)

  Hvordan er livet som tobarnsmamma?

  SvarSlett
 4. Nydelige!! Begge to!! Og ja, veldig like!!
  Men likevell så syns jeg at de har hver sine trekk, Sofie feminine og David maskuline :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...